Saturday, July 11, 2009

NAK JOIN UNSTOPPABLE TEAM?

Kalau betul2 serius....why not?

benefit join unstoppable team...

a-boleh menjana income yang diinginkan..5 angka mahupun 6 angka sebulan..(u decide!!)
b-teknologi info bagaimana generate income rm500k - rm1juta setahun melalui properties dengan modal serendah rm3500 sahaja.
c-tukar konsep aset vs liabiliti..bagaimana setiap RM jadi bji benih yang bakal melahirkan pokok dan akhirnya hutan duit yang tebal
d-bergaul dengan semua orang yang positive serta moral support yang berterusan
e-bimbingan serta dorongan berterusan sampai berjaya
f-memiliki kereta mewah impian dalam masa 4-6 bulan sahaja
g-bersara selepas 6 bulan dengan income RM30k - RM100k sebulan secara auto pilot & residual
f-duit bekerja untuk kita, bukan kita bekerja untuk duit!!
g-teknik F345 yang membolehkan anda dapat income RM 1 juta setahun
h-teknik meta/milton & power goal setting yang membolehkan anda dapat apa saja hasrat anda
i-multiple source of income..banyaknya cara bebas kewangan & bebas masa!!
i-Multiple source of income..banyaknya cara bebas kewangan & bebas masa!

cara cara nak join unstoppable team:

1-wajib datang berjumpa saya..saya tak akan explain dalam telefon,chatting dan sebagainya...ini adalah bisnez jangka masa panjang dan kita bercerita tentang income RM3k - RM20k sehari..langsung tak logik kalau tak jumpa
2-sms nama utk set appointment dengan saya..sebarang pertanyaan tak akan dilayan..siapa yang benar2 serius akan dapat income seperti yang telah berjaya dan kaya dalam team unstoppable ini..
3-sebarang alasan untuk tidak datang, menunjukkan anda tak ada kesungguhan nak berjaya..so better lupakan hasrat untuk join team ini..
4-segala pertanyaan anda akan terjawab..setiap penyakit ada ubatnya..di unstoppable anda akan dibimbing sampai berjaya dengan syarat anda ingin betul betul BERJAYA!!!

Apa yang diperlukan untuk join Unstoppable Team:

1-Ada modal antara RM1500 - RM3500 (cash, credit card)
2-join 1 to 1 coaching session..sekurang2nya 3 jam sebanyak 2/3 kali
3-boleh memberi komitmen sekurangnya kurangnya 1 jam sehari atau 2 jam seminggu(bz part timer)
4.inginkan income sekurang kurangnya RM10k sebulan

SMS NAMA ANDA KE:0192193031

1 comment:

roshailanrasid said...

ni macam pusing duit je.. xde cerita pasal product pon.. bukan MLM? tapi kene cari org dan ade level.. MSI? Multiply? MLM la tu bro.. xtahu ke tahu?